menu Home
Music

5 gjërat më të mira që ndodhën me muzikën këtë javë

PriveRadio | January 26, 2020

Është java e çmimeve “Grammy” dhe gjëra të mëdha po ndodhnin përpara Natës më të madhe të Muzikës!

Njoftime më interesante të turneut arritën këtë javë nga BTS dhe George Strait. Taylor Swift morën një vështrim mbi dokumentarin e saj të ardhshëm në Netflix, Miss Americana, pak para premierës në Sundance të enjten (23 janar).

Written by PriveRadio


 • The Hot 10
  • Chart track

   1

   Hallucinate

   Dua Lipa

  • Chart track

   2

   Banana

   Conkarah (Feat. Shaggy)

  • Chart track

   3

   Roses

   SAINt JHN (Dj Dark & Mentol Remix)

  • Chart track

   4

   Intentions (feat. Quavo)

   Justin Bieber

  • Chart track

   5

   Move Around

   Andi Dhoska

  • Chart track

   6

   Secrets (Feat. Raye)

   Regard

  • Chart track

   7

   Whoppa

   Tinie (Feat. Sofia Reyes and Farina)

  • Chart track

   8

   Intihask

   Hafex (Feat. Samira)

  • Chart track

   9

   Natalie Don't

   Raye

  • Chart track

   10

   ROCKSTAR (Feat. Roddy Ricch)

   DaBaby