menu Home

DABÓ

Tirana [AL]
Donald Braho - DABÓ

Biography


DABÓ eshte projekti muzikor i artistit Donald Braho. Krijuar 6 vjet më parë, kjo maskë lindi si nevojë për t’i sjellë më tepër jetë dhe gjallëri skenës elektronike vendase.
I njohur për DJ setet me tonalitet të errët në clube, dhe ato disco/funk në ambiente me të qeta, vetia e tij kryesore është t’i bëj njerëzit të kërcejnë.
DABÓ ka luajtur krah emrave si Charlotte de Witte, Boston 168 etj
Bashkëpunimi i tij i parë me Janex i dha jetë “Wannabe”, projekt i rrymës indie dance që solli frymë të re në treg.
Single i pare i DABÓ, “Innervisions”, krijon një gjëndje transendentale duke na treguar multidimensionalitetin e artistit.

Videos


SoundcloudSocial profiles


Request availability


  • Listen to this artist on: keyboard_arrow_down