menu Home

Artists


Yagiz Ince

Izmir [TR] close
keyboard_arrow_down

Yagiz Ince is a Turkish DJ/Producer was born in Karsiyaka/Izmir on 10th July 1995. Even when going to school his mind was purely in music. After graduating from high school, he moved to Istanbul for study law in university. He graduated in 2018 and decided to focus on his own […]

DABÓ

Tirana [AL] close
keyboard_arrow_down

DABÓ eshte projekti muzikor i artistit Donald Braho. Krijuar 6 vjet më parë, kjo maskë lindi si nevojë për t’i sjellë më tepër jetë dhe gjallëri skenës elektronike vendase. I njohur për DJ setet me tonalitet të errët në clube, dhe ato disco/funk në ambiente me të qeta, vetia e […]

StrinGirls

Tirana [AL] close
keyboard_arrow_down

Pasioni per muzikën, miqësia që në moshë te vogël dhe dëshira e përbashket për të sjellë dicka të re në shoqërine shqiptare, ka mundësuar krijimin e një grupi muzikor në vitin 2010, i përbërë në fillimet e tij nga 4 vajza, Aiola Laska, Xhejsi Mera,  Xhanina Çela dhe Lukrecia Vila. […]

Andi Dhoska

Tirana [AL] close
keyboard_arrow_down

Andi Dhoska ka lindur ne 17 dhjetor të vitin 1976 në Tiranë. Ai u diplomua në Universitetin e Arteve “Dega Klarinetë”. Pas diplomimit pasioni i tij per instrumentin dhe muziken bëri që të drejtohej drejt mësimdhënies dhe produksionit muzikor. Prej 12 vitesh  ai punon si mësues i Klarinetës në Liceun […]

Elio Deejay

Tirana [AL] close
keyboard_arrow_down

Elio Deejay is a well known Dj and producer in Albania, best known for his hit ‘Into You’. He started his musical career in 2009 with his own productions and quickly got a huge local support and recognition. Recently, he has also started to gain international support with his productions […]

DJ Dark

Bucharest [RO] close
keyboard_arrow_down

DJ Dark aka Saszet Balint, began his activity as a DJ in 2003, at the age of only 14 years. The launching ramp was a difficult one, but the love for music made nothing impossible so in 2008, Dj Dark starts with the musical production in collaboration with different singers. […]

That's all