menu Home
News

Kobe Bryant: Video që shihni në internet, nuk i përket helikopterit të tij

PriveRadio | January 31, 2020
Kobe Bryant

Videoja e rastit të aksidentit të helikopterit të Kobe Bryant, që keni shikuar në internet dhe që është shpërndarë në media është e vjetër dhe vjen nga shtetet Arabike.

Me një kërkim të thjeshtë  në Google, duke vendosur një element të videos, doli se e njëjta video ishte publikuar një vit më parë në rrjetin social Youtube, në kanalin Aviatrix99

“aviatrix99”.

Videoja raportonte për një aksident helikopteri në Arabi. Ndërkohë kjo video, u bë virale menjëherë,  sa futi në lojë si edhe mediat e mëdha.

Written by PriveRadio


 • The Hot 10
  • Chart track

   1

   Hallucinate

   Dua Lipa

  • Chart track

   2

   Banana

   Conkarah (Feat. Shaggy)

  • Chart track

   3

   Roses

   SAINt JHN (Dj Dark & Mentol Remix)

  • Chart track

   4

   Intentions (feat. Quavo)

   Justin Bieber

  • Chart track

   5

   Move Around

   Andi Dhoska

  • Chart track

   6

   Secrets (Feat. Raye)

   Regard

  • Chart track

   7

   Whoppa

   Tinie (Feat. Sofia Reyes and Farina)

  • Chart track

   8

   Intihask

   Hafex (Feat. Samira)

  • Chart track

   9

   Natalie Don't

   Raye

  • Chart track

   10

   ROCKSTAR (Feat. Roddy Ricch)

   DaBaby