DABÓ

14 views
Nickname DABÓ
Country Albania
Genre Electronic
Instagram
Soundcloud

DABÓ eshte projekti muzikor i artistit Donald Braho. Krijuar 6 vjet më parë, kjo maskë lindi si nevojë për t’i sjellë më tepër jetë dhe gjallëri skenës elektronike vendase.

I njohur për DJ setet me tonalitet të errët në clube, dhe ato disco/funk në ambiente me të qeta, vetia e tij kryesore është t’i bëj njerëzit të kërcejnë.


DABÓ ka luajtur krah emrave si Charlotte de Witte, Boston 168 etj.


Bashkëpunimi i tij i parë me Janex i dha jetë “Wannabe”, projekt i rrymës indie dance që solli frymë të re në treg.
Single i pare i DABÓ, “Innervisions”, krijon një gjëndje transendentale duke na treguar multidimensionalitetin e artistit.

DABÓ eshte projekti muzikor i artistit Donald Braho. Krijuar 6 vjet më parë, kjo maskë lindi si nevojë për t’i sjellë më tepër jetë dhe gjallëri skenës elektronike vendase.

I njohur për DJ setet me tonalitet të errët në clube, dhe ato disco/funk në ambiente me të qeta, vetia e tij kryesore është t’i bëj njerëzit të kërcejnë.


DABÓ ka luajtur krah emrave si Charlotte de Witte, Boston 168 etj.


Bashkëpunimi i tij i parë me Janex i dha jetë “Wannabe”, projekt i rrymës indie dance që solli frymë të re në treg.
Single i pare i DABÓ, “Innervisions”, krijon një gjëndje transendentale duke na treguar multidimensionalitetin e artistit.

Comments(0)

Log in to comment